my lovely pies

Wednesday, July 28, 2010

finally..blog is updated..new sem..new life..:)

ASSALAMUALAIKUM..

Yeah..sesi membuang sawang2 di blog ini akhirnya dijalankan.adakah diri ini terlalu busy sehinggakan x sempat langsung nk update?oh tidak..masa free terlalu banyak,cerita pun terlalu banyak sampai tak tahu mana nk ditulis..so akhirnya..tak diupdate..make sense ha?lol.well..im in semester 3 now, im no longer staying in college not because i got kicked out but because me myself wanted to stay outside..cuba2 katanya..haha..but..still..my new house is located near my former college so..takdalah rasa lain sangat.okay..story on my new house will be updated later..
semester ni, kampus baru telah dibuka.maka bermulalah kehidupanku menghadiri kelas2 di kampus baru iaitu di Proton City (PC), Tanjung Malim yg terletak hampir 10 km dari kampus UPSI. untuk pengetahuan (kalau nk tahulah kan..),kampus UPSI masih ada cuma kelas2 sementara yg sebelum ni ada di TMN U (berdekatan UPSI) dah ditutup dan kelas2 tetap dah dibuka di PC.


honestly..diri ini sangat tak suka bila dapat tahu kelas baru di PC tu jauh dari rumah.it takes almost 10 minutes or more.tapi..once dah sampai kat sana, memang..memang..memang..let these pictures explain everything..:)





*view dari tingkat 2*



*hall*



*hall and that square door is da door to the pool*



*another view from the 2nd floor*


*view of the ground floor's roof*


*view from inside the cafe*


*view from the 2nd floor balcony*


Looking at those pictures may explain why i am now started to stop complaining on how far the new campus is..:)

4 comments:

diyanah said...

cantik!
kenapa uia tak mcm tu. -___-"

Nurul Sabrina Sharom said...

wah effa!!
kirim salam dekat bangunan baru upsi! omg mmg cantiklah, mcm sky crapper jek..hehe

Nurul Sabrina Sharom said...

wah effa!!
kirim salam dekat bangunan baru upsi! omg mmg cantiklah, mcm sky crapper jek..hehe

effa_dila said...

sab..mekaseh syg..mehla dtg sini..epa bwak kamu jln2

diyanah:uhuk2..tapi UIA lagi besar kan?