my lovely pies

Thursday, February 18, 2010

BILA KERJA BERLAMBAK..OTAK PUN MERENG

ASSALAMUALAIKUM..

yeeha..akhirnya..setelah membuang sawang-sawang kat blog ni..aktif kembali aku menulis..

hari ini..seperti pagi semalam..bersendirian di rumah..my dad kerja, my mum kerja, my lil brother, aziq pergi sekolah, afiq(another lil brother) pergi main bola dengan team dia..so..I'm all alone..

figuring out actually whether or not to go out..despite the assignments that should be done, my trying-to-be-mature yet abnormal thinking still has the gut to say.. "yes,I should go out, pusing-pusing KL"..hahaha..

ini mungkin akan menjadi tajuk akhbar .......................

kalau duduk rumah:

1. "Seorang gadis ditemui pengsan di dapur rumahnya akibat cubaannya menjalankan marathon memasak gagal"

2. "Akibat kebosanan tahap kuda laut, seorang gadis ditemui tidak sedarkan diri di hadapan pintu rumah jirannya"

3."GEMPAR: seorang pelajar TESL tidak sedarkan diri setelah meminum air sirap bercampur 96 biji cili api"

hahahahhahahahhaaaaaaaa........................

kalau keluar rumah:

1." Kereta tersadai di tengah jalan kerana kedekut duit untuk isi minyak"

2. "Seorang gadis ditemui merayau-rayau di tengah kota KL kerana tidak tahu ke mana mahu pergi"

3. "Gempar: Seorang gadis ditemui sedang cuba memanjat tiang lampu isyarat"


so..decision??

7 comments:

fatin nazihah ashari said...

hahaha
xleh bla Gempar panjat lampu isyarat tu. lol

aku cdg, keluar la. memg bosan duk umnah. gi lawat member2 ke. takpon pi mane2 nursery pastu maen ngan budak2 kat situ. *boleh ke??

nedd said...

lucky me that my mom n dad still on hols! so i drag my mom to accompany me to do a new haircut, shopping, etc2!!

tengku said...

jadah ape la yang ko ngart ny..
hahaha

effa_dila said...

jiha..idea g nuresery tu paling tak tahan..haha

nedd...seronot!!!

tengku..suke ati i la..muahhahaha

THE BLOGGER said...

Sepatutnya kuar tajuk ni kat sokkabor...

Kalo dok umah :

"seorang gadis terhumban di dalam jamban rumahnya setelah diserang penyakit sawan bosan"

Kalo kuar umah :

"seorang gadis tercabut kepale setelah secara tidak sengaja terhantuk dinding KLCC"

paRK_hyUN_fiQ said...

hauahuahauahau..

effa_dila said...

giler ke?haha