my lovely pies

Monday, November 30, 2009

gorila golek..

ASSALAMUALAIKUM..

this post is neither about a gorilla nor anything to do with rolling action.
but..it's about what exactly i feel..yeah..bosan tahap gorila golek..





dengan itu,seperti biasa..terapi kebosanan ala-ala kuman manja telah dijalankan olehku..

akibat kebosanan melampau(ukuran 9.73 pada skala richter)..aku pun ke dapur..menggodek bahan-bahan mentah yang ada untuk masak..tak lapar pun..tapi biasalah..cik epa ni memang akan ke dapur bila bosan..

teng..teng..teng..akhirnya..lunch dengan adikku aziq bersama-sama lauk orang bosan..sambal ayam dan sup su'un..

esok??tak tahu..tak mahu lagi kebosanan tahap gorila golek(walaupun probabilitynya tinggi)..


p/s:teringin sangat nak buat char kuay teow,caramel pudding and chocolate pudding

14 comments:

..SuRaYa.. said...

ye..driku pun tgh kebosnn..haha..tk tau nk watpe..

nk lepk dgn kwn2,diaorg smua busy..aisyh..so,on9 jek..tp bosn..

Fahim 'n Alin said...

term yang haku cadangkan tuk pnyaket ko ni..mm hmm gorilek syndrom..

effa_dila said...

su..same goes here..kalu ko dok dkat sini leyh aq ajak ko g tgk teater kat istana budaya yang oit..


pakcikgumbira...pergh..ada ubat x?

nedd said...

alalala..cian die...haila..takut la nak cuti camni..takut boring!

THE BLOGGER said...

wah...ade teater kat KL ke ? Jom pi tgk... aku mmg minat gler la tgk teater.. Aritu aku ade tgk teater Ali baba musical.. best.. tp yg tu dh lama dh..thn lepas...skrg ni dh lama x gi tgk teater..

Kalo bosan, amik la upah ajar budak yg bakal Upsr, pmr ke atau Spm thn depan.. dpt income gak..lgpun, ko pernah jd guru, no problem kot..hehehe

Syazwan said...

haha...
tahap gorila golek masih blum cukup kritikal...
masih boleh dikawal....
tahap cipan menonggeng pun rasanya boleh kawal lagi...

dah buat caramel tu nanti cmpak ke johor sikit leh???
huhu

effa_dila said...

nedd..haha..bersedeialah anda..

man..aq nk g tgk natrah..tp teaternye mlm..9 disember nih tayangan terakhir..

wan..haha..sengetnya anda..kalu tahap penyu terjelepuk lak cane lak eik?

haha..nk kirim ke johor?xfresh r pastuh..

snh said...

myfren pg tgk natrah xajak me

effa_dila said...

snh...suda frust ngan natrah..asyik penuh je tiket..:((

snh said...

no frust.next show bookin awl2 k.then we going together.huhu

effa_dila said...

huhu..insyaALLAH..:)

h-o-o-r-a-y-!-!-! said...

laaa...
igt ko nk ckp ko da jdi gorila tdi...
ahahahahaha

effa_dila said...

agak senget d situ ya...dushum3..

snh said...

agak musykil ur insyallah tu.