my lovely pies

Sunday, January 10, 2010

learning English?

ASSALAMUALAIKUM..

alhamdulillah..akhirnya berjaya juga buka satu lagi blog khas untuk pembelajaran Bahasa Inggeris yang insyaALLAH akanku gunakan sehingga berjaya bergelar pendidik kelak..niat untuk buat blog ni ialah untuk berkongsi apa yang aku pelajari di UPSI ni..kalau ada yang nak hantar poem ke, short stories ke, novel ke atau apa-apa pertanyaan lain..boleh saja..just tell me and I will entertain u..insyaALLAH..jenguk2lah ye..saya masih belajar ye..jadi kalu ade salah..sila tunjukkan..:)

p/s:it's still new..so I really need your support..thank you!!

7 comments:

THE BLOGGER said...

cikgu...sy pun masih blaja jugak... sila ajar sy yer..bahasa inggeris sy sgt terok...tolong yer..

effa_dila said...

same2la kiter blaja ye..:)

nyet... said...

great.
nnti bole msuk2 tgk.
hehe.

nedd said...

hoyah!!~

Hizzul Hamli said...

teacher2...
kat log sye ade poem...
bley ckgu komen ckit...
hahahahahahaa

..SuRaYa.. said...

sya juga ckgu..nk bljr english..english sya pon teruk gak..

effa_dila said...

syami..ok..tq2..

nedd...hoyyah kembali!

abah..huhu..ok2

su..jom kite blaja same2..im still learning though..