my lovely pies

Saturday, November 27, 2010

i'ts exam fever.

ASSALAMUALAIKUM..

setelah sekian lama blog ini tidak diupdate. (thanx ayu for the wake up call.."epa..bile ko nak update blog?").. yeah bebeh.. im here now,  updating.. :)

I still have 3 papers to go and yeah..3 papers answered. how was the answered papers? yeah... jawab semua..tapi tak taulah betul ke x. lol. as usual if orang tanya aku, "boleh jawab x exam tadi?". "boleh. jawab semua..tak taulah betul ke tidak". konpiden itu penting walaupun sah2 ada yang goreng2.

anyway, sepanjang minggu exam ni, macam2 aku sakit. first day exam, perut masuk angin..sebab..sebab..hehe. makan kurang rasenye..eh..x lah..mana ada kurang..macam banyak je...tak tahulah apa sebabnye. memang agak teruk jugalah aku kena..sampai loya-loya. hari kedua exam pulak sakit kepala yang teruk sampai menangis2 dalam selimut. (malu seh kalau kawan2 nampak.I kan pemalu.). hari ketiga? biasa2 saja..makin stabil.alhamdulillah. 

3 more papers to go effa. strive the best. steer your feet to success. lepas tu....CUTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII.

alhamdulillah...malam semalam ibu, ayah, aziq, along n 2 orang auntieku selamat sampai Malaysia selepas 5 hari kat Bandung..attending along's convo. alhamdulillah..6 years of pain n gain had finally halted. congrats sis. I'm proud of u. u were n will always be my inspiration.

oh..sweetnye mereka..yeah,.they deserve this moment. :)


ye..sy jeles sebab tak pegi.arghhhhhh

alhamdulillah..selepas ini ibu n ayah mungkin boleh rehat lebih sikit sebab anak sulungnya itu dah start kerja. hehe... masa untuk pow duit dia pulak. boleh r along...bolehla.. 

oklah..mahu nap. c ya later....

3 comments:

Fahim 'n Alin said...

selamat berjaya!

************* said...

hehe..romantiknyer pakcik..bile pakcik nak masakkan saye nasi lemak ag..weee....

effa_dila said...

mekaseh bro fahim :)

ayu:hahaha...<3