my lovely pies

Tuesday, February 15, 2011

contest senyum paling ceria.

ASSALAMUALAIKUM..

yeah.. It's been ages since I last posted here. well, apparently I have been tagged by my lovely friends on several interesting contests. But yeah, I was tremendously busy that I hadn't had the chance to join all of 'em. But here I am today, joining this contest named: "Senyum Paling Ceria". (hey2..this is my very FIRST TIME joining a contest on blog).yeah.. I must say, the organizer, sis Namee is sweet,that would probably be the reason why she organizes such contest, simply because she has one too. :)



this is not her anyway.



Now, lets get to business.



gambar apa jadi taruhan? yeah..gambar ini.

.
.
.
.
.
.
..
.
.
.

.
..





cukup ceria tak?



aku pun tak tahu kenapa, setiap kali tengok gambar ni, sure aku nak gelak laju-laju. bayangkan, Sir taekwondo aku ni pun sampai tersengih (nampak tak beliau tersengih?pleaselah nampak..please.) sebab aku buat posse selamba badak sebelah beliau. well, waktu ni baru lepas Grading test. Dari yellow belt nak ke green belt. disebabkan aku puas sebab test dah habis, aku pun mintak la bergambar dengan beliau. yeah, jurulatih taekwondo kan biasanya agak tegas dan ada yang garang. tapi aku tak tau kenapa aku boleh selamba camni. tapi Sir ok je...kot. haha.

so Sis Namee, kalau rasa saya boleh menang, Im honored to win. tak menang pun takpe..janji ceria..mari senyummmm...  :)


saya mahu tag:



3 comments:

cik chocomint said...

wahhh..good luck :P

effa_dila said...

hee..kite join ni je baru. awk da join banyak.

Nurul Faezah said...

Heee~ sangat ceria! Mmg selambagege jak.. hik3

Gudluck Eppa!